Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Win tickets voor ‘Uit de Riolen van Eindhoven’ in de Effenaar

Win tickets voor ‘Uit de Riolen van Eindhoven’ in de Effenaar
Redactie

Jaaaa weer showtjes! Het voelt ook eeuwen geleden dat we nog eens tickets mochten weggeven. Wat is er dan meteen meer Eindhoven Rockcity dan het mini festival ‘Uit de Riolen van Eindhoven’ met alleen maar locale rock-acts in de Eindhovense Effenaar. Alle redenen voor een win-actie toch?!

Als je de ritmesectie van Peter Pan Speedrock kruist met de zanger van Batmobile is er maar één logische uitkomst: Een opgefokte rock ‘n roll machine met de naam Speedmobile. Tijdens ‘Uit de Riolen van Eindhoven’ komen de mannen hun songs laten horen in de Effenaar. De Eindhovense primeur. Tijdens de 3e editie van dit mini festival spelen ook Superhero StatusBambi Choclate FC en Lokotov Mocktail.

In samenwerking met de Effenaar mogen we een setje van 2 tickets voor deze avond weggeven. Wil kans maken om er op zaterdag 4 maart bij te zijn, dan moet je even het volgende doen: like ons Facebook bericht en laat in de comments achter (tag) wie je graag wilt meenemen. That’s it! Winnaars volgende week.

Uit de Riolen van Eindhoven

Vijf verschillende smaakjes van streekproducten in het hoekje keiharde rock. De ‘Uit de riolen van Eindhoven’ avonden in de Effenaar boden eind jaren negentig plaats aan de smerigste rock n’ roll en stoner bands uit Eindhoven. En die zijn er dan ook in overvloed. Het mini festival Uit de Riolen van Eindhoven werd in 2018 leven ingeblazen en heeft inmiddels 2 succesvolle edities achter de rug (2018 review, 2019 review).