Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 mei 2024

Scroll to top

Top

Uitverkocht Nirwana Tuinfeest maakt programma compleet

Nirwana
Reno van der Looij

Ook voor Nirwana Tuinfeest staat na 2 jaar weer alles op groen licht om het feestje in de eigen tuin te vieren. De Britse alternative-rockband Supergrass en de Haagse sensatie Goldband komen de line-up van zaterdag versterken.

Op zondag worden Rowwen Hèze en maken tribute acts Totally Spice (Spice Girls), Help (the Beatles), Musest (Muse) en Diede (kindermiddag) aan het het programma toegevoegd.

Eerder werden ondermeer De Staat, Seasick Steve, Danny Vera, DeWolff, Kadavar en Sloper voor het feestje in Lierop op 26, 27 en 28 augustus bekendgemaakt. De volledige line-up vind je hier. Als je nog op zoek bent naar kaarten dan heb je een beetje pech. Het festival is alweer een tijdje volledig uitverkocht (met uitzondering van de gratis zondag).