Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 mei 2024

Scroll to top

Top

Nieuw rijtje acts voor Jera On Air 2022

Nieuw rijtje acts voor Jera On Air 2022
Redactie

Alle seinen staan op groen, het aftellen naar Jera On Air 2022, op 23, 24 en 25 juni, kan beginnen. Na het noodgedwongen annuleren van de edities in 2020 en 2021, wordt het festival dit jaar groter en harder dan ooit. Rise Against, The Offspring, Bad Religion en The Hives zijn slechts enkele van de aansprekende namen op de bomvolle festivalposter.

Een poster waarop plek ontstond na afzeggingen van Hatebreed, Of Mice & Men, Modern Life Is War, Walls Of Jericho en Dreamstate. Met het vastleggen van Comeback KidMadballNo Turning Back en Holding Absence is de organisatie er op korte termijn in geslaagd om alvast vier meer dan waardige vervangers te vinden. De laatste vervangende act volgt binnenkort. Goed nieuws is ook dat de Nederlandse formatie Beachdog extra is toegevoegd aan de line up. Tickets voor Jera On Air 2022 zijn te koop via www.jeraonair.nl.

De Jera on Air 2022 line-up tot dusver

Donderdag 23 juni: o.a. The Hives, Ska-P, Life of Agony, Suicidal Tendencies, Madball, Boysetsfire, Hang Youth, Malevolence, Bob Vylan, Beach Dog, Crafter

Vrijdag 24 juni: o.a. The Offspring, Beartooth, While She Sleeps, Stick To Your Guns, Turnstile, Bury Tomorrow, Ignite, Silverstein, Anti Flag, Lionheart, Nasty, Crossfaith, Crystal Lake, Being As An Ocean, Trash Boat, No Turning Back, Spanish Love Songs, Belvedere, Tim Vantol, Higher Power, Jesus Piece, Loathe, Clowns, Blowfuse, Seeyouspacecowboy, Faintest Idea, Rotzak, La Armada

Zaterdag 25 juni: o.a. Rise Against, Bad Religion, Bullet For My Valentine, Killswitch Engage, Comeback Kid, August Burns Red, Knocked Loose, Neck Deep, Terror, No Fun At All, Counterparts, Good Riddance, Get The Shot, Incendiary, Jaya The Cat, Cigar, Drain, Eskimo Callboy, For The Fallen Dreams, Holding Absence, Hot Milk, Stake, Another Now, The Hell, Vein.fm, Main Line 10, Mayleaf, Mark Of Chaos

Foto header: publiek @ Jera On Air 2019. © Bram Geurts voor Eindhoven Rockcity