Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juni 2024

Scroll to top

Top

Laatste 2 namen voor Dynamo Metalfest

Laatste 2 namen voor Dynamo Metalfest
Redactie

Met het Amerikaanse Vended and het Zweedse Nestor is het programma voor Dynamo Metalfest 2022 compleet. Op zaterdag 20 + zondag 21 augustus 2022 vindt het festival in Eindhoven eindelijk weer plaats op de kunstijsbaan.

Eerder werden onder meer Candlemass, Cannibal Corpse, The Black Dahlia Murder, Firewind, Rings of Saturn, Lik, Heaven Shall Burn, Exodus en Death Angel, Kreator, Testament, TankZilla en Jinjer al op de poster gezet.

Vended zou een metalband uit duizenden kunnen zijn, maar dat zijn ze verre van. De Amerikaanse groep uit Iowa bestaat namelijk onder meer uit de zoon van Slipknot-frontman Corey Taylor én de zoon van Shawn Crahan (Clown). Vended deelt dus letterlijk wat Slipknot DNA en muzikaal is de invloed van de legendarische gemaskerde metalband ook sterk aanwezig. Verder bewandelen ze absoluut hun eigen pad en is dit slechts het begin. Vended is de nieuwe generatie, dus kom ze vooral checken!

Nestor brengt je terug naar de melodieuze hardrock van de jaren 80. Deze Zweden zijn geïnspireerd door een tijd waarin bands als Europe en Bon Jovi hun grootste carrièresprongen maakten. Nestor neemt het geluid van die tijd en slaagt er uitstekend in om het in een context van vandaag te plaatsen, zonder te kopiëren. Hoewel Nestor oorspronkelijk werd opgericht in 1989, kwam hun eerste album ‘Kids In A Ghost Town’ pas in 2021 uit. Maak je klaar om met je luchtgitaar uit volle borst een set vol rock anthems IN WORDING mee te blèren!

Tickets van 2020 én 2021 blijven geldig voor 2022. Kaarten koop je hier.