Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 april 2024

Scroll to top

Top

Fotoverslag: stoner avond voor Oekraïne in de Effenaar

Fotoverslag: stoner avond voor Oekraïne in de Effenaar
Paul Verhagen

Dat de Oekraïense band Somali Yacht Club de support-shows bij Mars Red Sky moesten annuleren vanwege de oorlog in hun land, ging niet onopgemerkt voorbij. Mars Red Sky ging toch op tour en speelt de tournee met lokale support acts. Nagenoeg alle avonden staan in het teken van support voor Oekraïne. Ook deze dinsdagavond in de Eindhoven.

Behalve dat Somali Yacht Club evengoed hun gage krijgt, doneert Effenaar een deel van de barinkomsten en de gehele opbrengst van de kluisjes aan Giro 555. Naast Mars Red Sky, zijn ook de lokale stonerhelden van Komatsu van de partij, evenals openingsact Trek Flek. Die laatste is een nieuwe eighties punkproject bestaande uit leden van stonerbands An Evening With Knives en Komatsu.

De kleine zaal van de Effenaar stroomt goed vol voor de drie bands op het programma. Onze fotograaf Paul Verhagen wist de het punky Trek Flek, de overtuigende Komatsu show en een dromerig Mars Red Sky op de gevoelige plaat vast te leggen.

TREK FLEK

KOMATSU

MARS RED SKY