Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juli 2024

Scroll to top

Top

Win setje kaarten voor Prognosis festival @ Effenaar

Win setje kaarten voor Prognosis festival @ Effenaar
Redactie

Prognosis gaat eindelijk door! Na 2 jaar uitstellen en schuiven met datums mag het prog-festival los. De line-up voor de aankomende editie is alweer een tijdje rond. Met onder meer Leprous, Katatonia, Enslaved, Long Distance Calling, Wheel, Klone en The Ocean staat er een dijk van een progressief programma voor de bezoekers klaar.

Prognosis vindt plaats in de Effenaar op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2020. Gedurende het festival is Eindhoven het internationaal centrum voor alles dat met prog, rock en metal te maken heeft. De kern van het muziekfestival is de Effenaar waar vrijdag en zaterdag vooraanstaande prog-bands het podium zullen beklimmen. Tickets zijn al even in de voorverkoop.

Win tickets voor Prognosis

In samenwerking met het organiserende Loud Noise mogen we een setje van 2 weekendtickets weggeven. Hoe? Laten we de actie lekker simpel houden: ga naar ons Facebook bericht like deze post en “tag” de persoon die jij graag zou willen meenemen in de reacties/commments onder het FB bericht. Dan loot je automatisch mee. Zo simpel is het (Je mag natuurlijk altijd het bericht ook delen, liken etc.). We maken de winnaars voor het einde van volgende week bekend!