Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 juni 2024

Scroll to top

Top

Headbangers Parade moet eerste editie noodgedwongen verplaatsen

Headbangers Parade moet eerste editie noodgedwongen verplaatsen
Redactie

Headbangers Parade werd in januari gepresenteerd als het nieuwste indoor festival dat neerstrijkt in het Eindhovense Klokgebouw. Met een modern programmering en dikke headliner zou 21 mei een feest moeten worden in het klokgebouw.

Helaas liggen de kaarten momenteel anders en moet het festival door de uitgestelde tour van headliner Architects, noodgedwongen uitwijken naar een andere datum én andere locatie.

Het festival verhuist hiermee naar Den Bosch waar het op 15 januari 2023 Mainstage Den Bosch zal aandoen. Het Klokgebouw bleek op de nieuwe datum niet beschikbaar. Architects is dus nog steeds de headliner. TesseracT and Sleep Token verhuizen in ieder geval ook mee naar de nieuwe datum. Meer info over de line-up zal spoedig volgen. Daarnaast wordt ook nog gewerkt aan een reguliere 2023 in het Klokgebouw.

Verklaring van Architects zoals gedeeld op hun socials:

“Regretfully Architects must reschedule their German headline shows as well as Headbangers Parade to January 2023. Here’s hoping that this is the final time we have to do this. We apologise for the inconvenience caused to our fans and we look forward to repaying your patience on stage. Purchased tickets remain valid.“