Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni 2024

Scroll to top

Top

Jera on Air maakt met 8 nieuwe acts de line-up compleet

Jera On Air
Reno van der Looij

Jera On Air 2022 op 23, 24 en 25 juni belooft een editie te worden die alle vorige gaat overtreffen; qua bezoekersaantallen, faciliteiten én line-up. Zo is al een tijdje bekend dat onder andere The Offspring, Rise Against, Turnstile, Life of Agony, Madball, Bad Religion en The Hives zullen afreizen naar het grootste alternatieve festival van de Benelux. Om uiteenlopende redenen hebben er helaas ook een aantal bands hun geplande tour af moeten zeggen.

Zodoende zien we Killswitch Engage, Crystal Lake en For The Fallen Dreams niet terug op Jera On Air 2022. Gelukkig krijgt de line-up wél gezelschap van Raised Fist, Deez Nuts, Tim VanTol, Jaya The Cat, Jake Noakes, CanIrepeed, New Pokerface, 50/50, Jungle Proof, Against Time, Prize Dink Camp, Five Years Later, New Pokerface, 50/50, Jungle Proof, Against Time, Prize Dink Camp, Five Years Later, Smooth Lee en Oceans At Alaska.

Daarbij is 2022 ook het geboortejaar van de (Mo)hawk-stage op Jera On Air. Een podium waar Nederlands’ en België’s finest op het gebied van punkrock en skapunk, twee dagen lang de dienst uitmaken. Om getuige te kunnen zijn van al dit moois op Jera On Air 2022, kopen liefhebbers beste snel hun ticket, de kaartverkoop gaat hard!

Over de nieuwe Jera on Air toevoegingen:

Deez Nuts neemt zichzelf bij voorkeur niet té serieus. En dat is helemaal prima. Sterker nog: die instelling brengt ze behoorlijk wat succes. De band met Australische en Amerikaanse wortels, laat het publiek verdacht makkelijk meezingen met hun hardcore-klassiekers. Met de charismatische zanger JJ Peters achter de mic is het een zekerheidje dat vele kelen schor worden geschreeuwd tijdens de show van Deez Nuts op Jera On Air. En als dat niet het geval is, dan toch zeker bij Oceans Ate Alaska. De Britten bedienen zich onder leiding van Jake Noakes van een unieke mix, waarin moderne metalcore wordt gecombineerd met een flinke vleug post-hardcore. De kans is bovendien groot dat ze tijdens Jera On Air nieuwe muziek aan hun fans presenteren.

Liefhebbers van punkrock en skapunk van eigen bodem – en die van onze Zuiderburen! – kunnen ook hun hart ophalen. Voor het eerst is er een speciale stage op Jera On Air waar op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni onder andere de al eerder aangekondigde Tim Vantol en Jaya The Cat optreden. Zij krijgen gezelschap van CanIrepeed, New Pokerface, 50/50, Jungle Proof, Against Time, Prize Dink Camp, Five Years Later, Smooth Lee én Nøfx. Op dit podium, de (Mo)hawk-stage gedoopt, mag ook de populaire Sing Along Riot niet ontbreken: de punkrock karaoke waar de bezoeker zichzelf kan meten aan punklegendes als Greg Graffin van Bad Religion en Dexter Holland van The Offspring.

Het complete Jera on Air programma:

Op donderdag 23 juni wordt de langverwachte terugkeer van Jera On Air luister bijgezet met shows van onder andere The Hives, Ska-P en Malevolence. Op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni krijgt dat een vervolg van jewelste, met twee bomvolle festivaldagen.

Donderdag 23 juni: o.a. The Hives, Ska-P, Life of Agony, Suicidal Tendencies, Madball, Boysetsfire, Hang Youth, Malevolence, Bob Vylan, Beach Dog, Crafter, Nøfx.

Vrijdag 24 juni: o.a. The Offspring, Beartooth, While She Sleeps, Stick To Your Guns, Turnstile, Bury Tomorrow, Ignite, Silverstein, Anti Flag, Lionheart, Nasty, Deez Nuts, Crossfaith, Being As An Ocean, Trash Boat, No Turning Back, Spanish Love Songs, Belvedere, Tim Vantol, Higher Power, Jesus Piece, Loathe, Clowns, Blowfuse, Seeyouspacecowboy, Faintest Idea, Rotzak, La Armada, CanIRepeed, New Pokerface, 50/50, Jungle Proof.

Zaterdag 25 juni: o.a. Rise Against, Bad Religion, Bullet For My Valentine, Raised Fist, Comeback Kid, August Burns Red, Knocked Loose, Neck Deep, Terror, No Fun At All, Counterparts, Good Riddance, Get The Shot, Incendiary, Jaya The Cat, Oceans Ate Alaska, Cigar, Drain, Eskimo Callboy, Holding Absence, Hot Milk, Stake, Another Now, The Hell, Vein.fm, Main Line 10, Mayleaf, Mark Of Chaos, Against Time, Prize Dink Camp, Five Years Later, Smooth Lee, Sing Along Riot