Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 juli 2024

Scroll to top

Top

Win setje tickets voor Call It Off farewell show in Dynamo

Win setje tickets voor Call It Off farewell show in Dynamo
Redactie

Begin 2020 besloot Call it Off het voor gezien te houden. Na 7 jaar gaven de Eindhovense punkrockers aan dat persoonlijke ambities en andere prioriteiten ervoor hebben gezorgd dat de band niet langer de aandacht krijgt die het verdiend. De mannen wilde eruit met een dikke show, totdat Corona de boel in de soep liet lopen.

Tot drie keer werd de show verplaatst, maar nu gaat er alsnog echt van komen: de farewelll show gaat plaatsvinden op vrijdag 13 mei in Dynamo.

In samenwerking met de fijne mensen van Dynamo mogen we voor deze show 2 setjes van 2 kaarten weggeven. Wat je daarvoor moet doen, is deze Facebook post liken en daaronder in de comments je concert-mattie-buddie taggen die je graag mee wilt nemen! De winnaars maken we op dinsdag 3 mei bekend.

Zeven (of 9?) jaar Call it Off

In de achterliggende periode maakten de punkers door heel Europa podia onveilig, werden 3FM talent en stonden op festivals als Paaspop, Groezrock, Jera on Air en Nirwana Tuinfeest. De band bracht 2 langspelers uit: Lovers & Liars (2015) en Abandoned (2017). Onze schrijvers maakten bovendien regelmatig een babbeltje met ze. Lees ze hier en hier nog eens terug.

Foto header: Call it Off @ Effenaar 2019 door Lot Grips voor Eindhoven Rockcity all rights reserved.