Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Dynamo Metalfest zet Lamb of God op de poster

Dynamo Metalfest zet Lamb of God op de poster
Redactie

Het affiche van Dynamo Metalfest hadden we al een tijdje compleet. Althans dat dachten we. Zojuist wist het festival aan te kondigen dat er met Lamb of God een dikke naam aan de line-up wordt toegevoegd. Helaas is er ook een annulering te melden: de Oekraïners van Jinjer zijn er vanwege de omstandigheden in het thuisland niet bij helaas.

Op zaterdag 20 + zondag 21 augustus 2022 vindt het festival in Eindhoven eindelijk weer plaats op de kunstijsbaan. Eerder werden onder meer Candlemass, Cannibal Corpse, The Black Dahlia Murder, Firewind, Rings of Saturn, Lik, Heaven Shall Burn, Exodus en Death Angel, Kreator, Testament en TankZilla en al op de poster gezet.

De dagindeling vind je hier. Tickets van 2020 én 2021 blijven geldig voor 2022. Kaarten koop je hier.

Foto header: Lamb of God @ 013 Tilburg 2019, door Bram Geurts voor Counter Culture.