Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juli 2024

Scroll to top

Top

Jera on Air anticipeert op annuleringen met de komst van oa. Frank Carter

Jera on Air anticipeert op annuleringen met de komst van oa. Frank Carter
Redactie

Jera On Air heeft, net als veel andere festivals, te maken met een aantal annuleringen. Zo vallen ook Madball, Jaya the Cat en August Burns Red weg op de poster. Eerder werd het festival al geconfronteerd met het wegvallen van Killswitch Engage. Dat betekent dus alles uit de kast om het programma weer aan te vullen en dat lukt gelukkig prima. Zojuist zijn Tusky,  Year Of The Knife, One Step Closer, Frank Carter And The Rattlesnakes, Imminence, Our Hollow Our Home, For I Am King en Blood Youth aan het affiche toegevoegd.

Jera On Air vindt dit jaar plaats 23 tot en met 25 juni 2022 in het Limburgse Ysselsteijn. Tijdens dit weekend treden onder meer The Offspring, Beartooth, While She Sleeps, Stick To Your Guns, Turnstile, Rise Against, Bad Religion, Bullet For My Valentine, Life of Agony en Suicidal Tendencies.

De combi tickets zijn inmiddels volledig uitverkocht. Net zoals de zaterdag en camping tickets. Voor donderdag en vrijdag zijn nog wat losse kaarten te koop via de website. Don’t sleep on it.

[Foto header: Frank Carter @ Dynamo Eindhoven 2016 door Elke Teurlinckx voor Eindhoven Rockcity]