Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 april 2024

Scroll to top

Top

Win een setje tickets voor High Command @ The Jack

Win een setje tickets voor High Command @ The Jack
Redactie

Dit ‘bandje’ uit de USA staat op de posters van grote festivals zoals Hellfest en Copenhell deze zomer. Tussendoor doen ze slechts een handjevol clubshows. Hoe vet is het dan om High Command op donderdag 23 juni in de intieme setting van The Jack in ons eigen Eindhoven te kunnen aanschouwen.

Deze crossover thrashers kregen lovende kritieken op het album “Beyond the Wall of Desolation” uit 2019 en is live een sensatie. Café The Jack is één van de weinige podia die de band aandoet voor hun Europese “Sentenced to the Pit” tour met een headline show. Bovendien voor het eerst dat ze op het Europese vaste land te zien zijn.

Win setje kaarten voor High Command

In samenwerking met Café The Jack mogen we 2 setjes van 2 kaarten voor deze show weggeven. Op eigen risico krijg je ook een gratis knuffel en zoentje van The Jack baas Niek er gratis bij. Die mag je trouwens gewoon weigeren. Hoe doe je mee? Dat is heel simpel. Ga naar ons Facebook bericht en tag in de comments diegene die je graag mee wilt nemen. Winnaars volgende week. GO!

Facebook event hier | Tickets kopen hier