Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juni 2024

Scroll to top

Top

Win tickets voor Sepultura headline show in Dynamo

Win tickets voor Sepultura headline show in Dynamo
Redactie

Heeft deze legendarische Braziliaanse thrash formatie nog een introductie nodig? Sepultura dondert al ruim 35 (!) jaar door poppodia en over festivalweides over de hele wereld. De band heeft inmiddels met ‘Arise’ en ‘Roots’ legendarische klassiekers op zijn naam.

Het laatste album, ‘Quadra’, mengt volgens de band zelf het beste van de thrash metal uit de periode dat Sepultura opkwam met de visie van nu. Met leden van het eerste uur Andreas Kisser en Paul Júnior nog altijd in de gelederen. Op zondag 26 juni staan ze voor een headline show in Dynamo. Ze nemen ook nog eens Cryptosis mee als support.

Kaartjes winnen voor Sepultura?

In samenwerking met promoter Loud Noise mogen we 2 setjes van 2 kaarten voor deze show weggeven. Hoe winnen? Ga naar ons Facebook bericht en tag de persoon die jij graag zou willen meenemen in de reacties onder het bericht. En deel het bericht op he eigen Facebook timeline. Dan loot je automatisch mee. Zo simpel is het (Je mag natuurlijk altijd het bericht ook delen, liken etc.). We maken de winnaars het weekend al bekend!

Facebook event hier | Tickets kopen hier