Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 april 2024

Scroll to top

Top

Nagenoeg uitverkocht Jera on Air klaar voor het weekend met last-minute wijzigingen

Nagenoeg uitverkocht Jera on Air klaar voor het weekend met last-minute wijzigingen
Reno van der Looij

Jera on Air is klaar voor het weekend. Na jaren afwezigheid door Corona gaan morgen de poorten eindelijk weer open voor een weekend vol punk, hardcore, metalcore en meer. Last-minute is de organisatie toch wederom geconfronteerd met wat annuleringen. Maar die worden weer prima opgevangen. Malevolence & Ska-P vallen eruit. Nieuw op het affiche zijn Peter Pan SpeedrockMephiskapheles.

Jera On Air vindt dit jaar plaats 23 tot en met 25 juni 2022 in het Limburgse Ysselsteijn. Tijdens dit weekend treden onder meer The Offspring, Beartooth, Stake, The Hives, Counterparts, Terror, While She Sleeps, Stick To Your Guns, Turnstile, Rise Against, Bad Religion, Bullet For My Valentine, Life of Agony en Suicidal Tendencies.

De combi tickets zijn inmiddels volledig uitverkocht. Net zoals de zaterdag en camping tickets. Voor donderdag zijn nog wat losse kaarten te koop via de website. Allerlaatste donderdag tickets hier.