Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Cattle Decapitation bevestigd voor Dynamo Metalfest 2022

Cattle Decapitation bevestigd voor Dynamo Metalfest 2022
Redactie

Het death/grind instituut Cattle Decapitation komt naar Dynamo Metalfest. Nadat The Black Dahlia Murder moest cancelen, heeft DMF hun brute genregenoten bereid gevonden om die plek in te nemen.

Dit gezelschap uit San Diego staat live garant voor vuurwerk. De mix van verschillende vormen van extreme metal met de nodige progressieve elementen is absoluut eigenzinnig. De laatste plaat die dit vijftal uitbracht; “Death Atlas” (2019) laat de band in topvorm horen. We verwachten dan ook niets minder dan een snoeiharde show op Dynamo Metalfest.

Op zaterdag 20 + zondag 21 augustus 2022 vindt het festival in Eindhoven eindelijk weer plaats op de kunstijsbaan. Eerder werden onder meer Candlemass, Cannibal Corpse, Firewind, Rings of Saturn, Lik, Heaven Shall Burn, Exodus en Death Angel, Kreator, Testament en TankZilla en al op de poster gezet.

De dagindeling vind je hier. Tickets van 2020 én 2021 blijven geldig voor 2022. Kaarten koop je hier.