Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Dynamo Metalfest nieuws: Jinjer in, Nestor out

Dynamo Metalfest nieuws: Jinjer in, Nestor out
Redactie

Dynamo Metalfest heeft alsnog de komst van Jinjer bekendgemaakt. De band uit Oekraïne stond al eerder op de poster, maar vanwege de oorlog werd de deelname aan het festival onzeker en werd de show geannuleerd.

Inmiddels is Jinjer toch weer in staat om het land te verlaten om te touren en kondigde ook al een aantal Europese data aan. Helaas zat DMF daar nog niet bij aangezien alle plekken op het festival inmiddels waren ingevuld.

Door het cancelen van Nestor, kwam er toch weer een plekje op de poster beschikbaar en heeft de organisatie meteen alles op alles gezet om Jinjer toch weer naar Eindhoven te halen. Met succes, want de Oekraïners staan op zondag 21 augustus op de planken. Daarmee keert de band na de overtuigende clubshow in Dynamo sinds 2019 weer terug naar Eindhoven.

Op zaterdag 20 + zondag 21 augustus 2022 vindt het festival in Eindhoven eindelijk weer plaats op de kunstijsbaan. Eerder werden onder meer Candlemass, Cannibal Corpse, Firewind, Rings of Saturn, Lik, Heaven Shall Burn, Exodus en Death Angel, Kreator, Testament en TankZilla en al op de poster gezet.

De dagindeling vind je hier. Tickets van 2020 én 2021 blijven geldig voor 2022. Kaarten koop je hier.

Foto header: Jinjer live @ Dynamo 2019, Foto door Bram Geurts voor Eindhoven Rockcity.