Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 juni 2024

Scroll to top

Top

Wederom annulering en nieuwe naam voor Dynamo Metalfest

Wederom annulering en nieuwe naam voor Dynamo Metalfest
Redactie

Dynamo Metalfest moet wederom anticiperen op een annulering. Dit keer zijn het de oudgedienden van Sacred Reich die ‘vanwege omstandigheden buiten de eigen invloedssfeer‘ niet naar het festival in Eindhoven afreizen.

Net als bij de afzegging van Nestor die vakkundig werd opgevangen met Jinjer, weet de organisatie wederom voor een zeer sterk alternatief te zorgen: de Spaanse thrash sensatie Angelus Apatrida prijkt nu op de poster.

Op zaterdag 20 + zondag 21 augustus 2022 vindt het festival in Eindhoven eindelijk weer plaats op de kunstijsbaan. Eerder werden onder meer Candlemass, Cannibal Corpse, Firewind, Rings of Saturn, Lik, Heaven Shall Burn, Exodus en Death Angel, Kreator, Testament en TankZilla en al op de poster gezet.

De dagindeling vind je hier. Tickets van 2020 én 2021 blijven geldig voor 2022. Kaarten koop je hier.