Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Derde wissel in drie weken voor Dynamo Metalfest

DMF
Reno van der Looij

Dynamo Metalfest moet wederom anticiperen op een annulering. De derde keer in een krappe 3 weken wordt het festival geconfronteerd met een afzegging. De Amerikanen van Rings Of Saturn kunnen helaas niet naar Europa, en dus ook niet naar Dynamo Metalfest komen en verklaart dat met het volgende statement:

“We regret to inform our EU/UK fans that we will be cancelling all scheduled appearances in the territory for Summer 2022. Unfortunately the global transportation costs have risen over the past few months and have become highly unpredictable which unfortunately doesn’t allow the band to execute the appearances we have scheduled. Please make sure to still attend the Suffocation & Decapitated shows that we had announced and support these bands. We hope to be back soon.”

Net als bij de afzeggingen van Nestor en Sacred Reich die vakkundig werden opgevangen met Jinjer en Angelus Apatrida heeft de organisatie wederom voor een alternatief gezorgd: bij Urne gaan sludge, technische metal en hardcore gaan allemaal hand-in-hand. Daarmee mogen ze het festival op zaterdag openen.

Op zaterdag 20 + zondag 21 augustus 2022 vindt Dynamo Metalfest in Eindhoven eindelijk weer plaats op de kunstijsbaan. Eerder werden onder meer Candlemass, Cannibal Corpse, Firewind, Lik, Heaven Shall Burn, Exodus en Death Angel, Kreator, Testament en TankZilla en al op de poster gezet.

De dagindeling van Dynamo Metalfest vind je hier. Tickets van 2020 én 2021 blijven geldig voor 2022. Kaarten koop je hier.