Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Das Oktober Metalfest maakt line-up compleet

Das Oktober Metalfest maakt line-up compleet
Redactie

De volgende editie van Das Oktober Metalfest staat gepland op zaterdag 1 oktober 2022 in het Eindhovense Klokgebouw en hiervoor vandaag een nieuw rijtje aan acts bekendgemaakt. Met de komst van Stratovarius, Heidevolk, Theigns And Thralls, Thorsten Von Lippe Biesterfeld, Zanger Niley en Power Paladin is de line-up compleet.

Eerder werden Tankard, Freddy Melculy, Evil Invaders, Skroetbalg, Mambo Kurt, Thrash Attack en Gamma Bomb aankondigt. De DJ’s van Goe Vur In Den Otto komen plaatjes draaien. Tickets voor Das Oktober Metalfest zijn inmiddels in de voorverkoop en die vind je via deze link. Van 22 t/m 29 maart zijn de reguliere tickets nog 39 euro, daarna worden ze 45 euro.

Over de nieuwe Das Oktober Metalfest toevoeging:

De Finse power metal legendes Stratovarius zijn weer helemaal terug. Met een nieuwe plaat op zak komen ze naar Das Oktober Metalfest. De Nederlandse folk metal band Heidevolk komt ons trakteren op een geschiedenisles waar Discovery Channel nog een puntje aan kan zuigen!

De IJslandse power metal vlag mag ook gehesen worden want Power Paladin komt naar Das Oktober Metalfest om er één groot feest van te maken. Het geesteskind van Skyclad’s Kevin Ridley; Theigns And Thralls. Hang er een kaartje aan; Celtic speed punk, folk metal of gewoon classic rock, kom ze vooral checken!

Der Blonde Engel oftewel Thorsten Von Lippe Biesterfeld. Deze Schlager zanger beschikt al sinds zijn geboorte in Mönchengladbach over zijn befaamde goldene Stimme. There’s a new sheriff in de kroeg en zijn naam is Zanger Niley. Deze goudeerlijke tank van een man is van alle markten thuis. Van knuffelrock tot Thunderdome. Kortom; laat je skullpul vol tappen en zing uit volle borst mee.