Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 maart 2024

Scroll to top

Top

Eerste 12 bands en early bird tickets voor Revolution Calling

Eerste 12 bands en early bird tickets voor Revolution Calling
Roy Verhaegh

Goed nieuws van het punk en hardcore front met de eerste line-up aankondigingen voor Revolution Calling 2022. De 2e editie van het  indoor festival staat gepland op 12 november 2022 in het Klokgebouw. Early bird ticket verkoop gaat a.s. zaterdag 30 juli om 11.00uur van start.

De eerste 12 acts zijn bekendgemaakt met Peter and the Test Tube Babies, Discharge, Born from Pain, Sheer Terror, Knuckledust, Crown Court, Vis Vivres, End It, Savage Beat, Lifesick en Mess. Uiteraard staat ook No Turning Back op de poster. Frontman Martijn van No Turning Back is ook nu weer de drijvende kracht achter de boekingen.

Website vind je hier. Facebook hier. Tickets vind je hier. Eindhoven Rockcity verslag 2021 hier.

Over de Revolution Calling line-up

Voor het Brabantse No Turning Back – vaandeldragers van de Europese hardcore scene – staat 2022 in het teken van het 25-jarig jubileum, met als ultieme afsluiter het eigen Revolution Calling in Klokgebouw Eindhoven op zaterdag 12 november. Naast een speciale eigen set voor Revolution Calling nodigt de band 17 acts uit uit binnen- en buitenland uit. Van de internationale top tot niet te missen up-and-comers. De eerste namen zijn bekend!

Een van de headliners is het onverwoestbare Peter and the Test Tube Babies. Sinds eind jaren ‘70 een van de meest briljante én komische bands van het westelijk halfrond. Of wat te denken van Sheer Terror? Hardcore punk grondleggers en headliners van tal van festivals wereldwijd en ook al bijna 40 jaar aan de top. Het Mexicaanse Mess en End It uit Baltimore staan voor hun debuut tours op Europese grond, terwijl Born from Pain en Knuckledust ook respectievelijk een 25-jarig en 25+1-jarig – plus 1 ja, die verrekte pandemie! – vieren. Speciaal voor Revolution Calling overgevlogen uit LA: de band Vis Vires.