Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Offerblok kondigt farewell show aan en stopt ermee

Offerblok kondigt farewell show aan en stopt ermee
Reno van der Looij

Offerblok geeft er de brui aan. Op zaterdag 22 oktober brengt de post-metal sludge formatie haar zwanenzang op ‘Weert Hard 2022’ in de Bosuil in Weert. De laatste kans om de mannen live aan het werk te zien. Naast Offerblok staan ook Klysma en Colgrip op het affiche deze avond.

In 2014 kwam de band, grotendeels uit Eindhoven afkomstig, met een eerste album op de proppen. ‘Six Butchers Left’ is de eerste stap geweest in het onheilspellende geluid van deze heren met de kenmerkende brul van frontman Joost Nevels. De toevoeging van Robin De Boer (ex-Rompeprop, ex-Burn the Iris) zorgde voor de push die de band net weer een tandje verder dreef op langspeler ‘A Sun Deceased’ in 2017. Daarna volgde slechts nog wat losse singles, maar de band was nog regelmatig op de (Eindhovense) podia te vinden.