Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juli 2024

Scroll to top

Top

Line-up Revolution Calling 2022 bijna rond met Ignite en Sick of it All

TSOR
Redactie

Met onder meer Sick of it All en Ignite heeft Revolution Calling 2022 een paar mooie grote namen te pakken voor de aankomende editie. In de afgelopen periode zijn naast deze 2 grootheden ook Cold World, Rude Pride, Desolated en Violent Way aan de line-up toegevoegd.

De 2e editie van het  indoor festival staat gepland op 12 november 2022 in het Klokgebouw. Uiteraard staat ook No Turning Back op de poster. Frontman Martijn van No Turning Back is ook nu weer de drijvende kracht achter de boekingen.

Eerder werden Peter and the Test Tube Babies, Discharge, Born from Pain, Sheer Terror, Knuckledust, Crown Court, Vis Vivres, End It, Savage Beat, Lifesick en Mess bekendgemaakt en de laatste naam volgt spoedig.

Website vind je hier. Facebook hier. Tickets vind je hier. Eindhoven Rockcity verslag 2021 hier.