Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 mei 2024

Scroll to top

Top

The Jack presenteert programma Rocktober 2022

The Jack presenteert programma Rocktober 2022
Reno van der Looij

Buiten wat corona geneuzel de afgelopen periode, is het inmiddels een aardige traditie dat The Jack op Stratumseind in Eindhoven jaarlijks in oktober heel de maand ‘Rocktober’ op poten zet. Tijdens Rocktober staan er ieder weekend volop bands en activiteiten geprogrammeerd, waarvan er een behoorlijk aantal ook nog eens gratis toegankelijk zijn.

Een mooie mix van heavy tribute band, local acts en buitenlandse verrassingen staan op het programma. Tijdens het Halloween weekend is in Cafe the Jack bovendien een Rockcity Institute avond georganiseerd. Op vrijdag 28 oktober krijgen de talenten en de studenten van Rockcity Institute de kans om zich op het The Jack podium te bewijzen.

Op de poster hieronder een mooi overzicht van de compelete Rocktober maand in Cafe The Jack. Alle events en details vind je hier. Tickets koop je via deze link. Zien we jullie daar?