Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 juni 2024

Scroll to top

Top

Prognosis 2023 met onder meer SOEN, Voivod en Riverside

Prognosis 2023 met onder meer SOEN, Voivod en Riverside
Redactie

Prognosis zette dit jaar in april een heerlijke editie neer. Goed om te horen dat het prog festijn in 2023 weer op de festivalkalender terugkeert. Dit keer zelfs niet alleen in Eindhoven (Effenaar), maar ook met een editie in Londen (Indigo at the O2, UK).

De eerste bands die zojuist zijn bekendgemaakt zijn meteen om te smullen. Onder meer Riverside (headliner), Soen en Voivod staan op de poster.

Ook Rosalie Cunningham, Ithaca, Iamthemorning, LizZard en O.R.K. zitten bij de eerste aankondiging op vrijdag 15 en zaterdag 16 april 2023 in de Effenaar. Kaarten zijn te koop via de Prognosis website.