Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni 2024

Scroll to top

Top

Win setje tickets voor Helldorado in het Klokgebouw

Win setje tickets voor Helldorado in het Klokgebouw
Redactie

Zaterdag 19 november 2022 is het Klokgebouw plaats van handeling voor de internationale rock’n’-roll hoogmis Helldorado. Helldorado is terug van weggeweest en viert dat onder meer met shows van Eindhoven Rockcity helden Peter Pan Speedrock en de almighty The Hellacopters. One day of mayhem!

Het programma met verder Kadavar,The Goddamn Gallows, The Datsuns, STAKE, BARK, Speedözer, Fire Horse, Geishas of Doom, Clutch, The Monsters, Dopelord, Pendejo, Cobra the Impaler, Green Lung, Temple Fang en Diggeth is inmiddels helemaal compleet.

Win gratis Helldorado tickets!

De kaartverkoop gaat ook hard, dus wacht niet te lang. Of win bij ons je gratis tickets. We geven namelijk in samenwerking met Helldorado één setje van 2 kaarten weg! Mee doen is heel simpel. Ga naar dit Facebook bericht en tag diegene die je mee wilt nemen in de comments en like het bericht even. Dan doe je automatisch mee. Winnaars op 19 oktober. GO!

Over Helldorado

Het heavy Helldorado rockfestijn waar gevierde internationale grootheden uit de metal, stoner/psychedelica, surf, rock-‘n’-roll, heavy trash, hard- en garagerock het Klokgebouw op zijn grondvesten doen trillen, met spraakmakende side shows die een dag lang spektakel en sensatie bieden. Facebook event hier. Tickets hier.

Wij zijn in ieder geval heel blij met de terugkeer van dit bijzondere en unieke festival. Lees hier onze ervaringen van de voorgaande jaren. 2017 en 2018.