Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

Cultureel Geweld 040: stem nu voor ‘De Smalle Haven Award’

Cultureel Geweld 040: stem nu voor ‘De Smalle Haven Award’
Redactie

Cultureel Geweld heeft een mooi initiatief gelanceerd. ‘De Smalle Haven Award‘ als prijs die vanaf nu jaarlijks wordt uitgereikt aan één gebeurtenis, organisatie of plek die voor één of meerdere subculturen van Eindhoven van legendarische waarde is gebleken.

Eindhoven ís Eindhoven door haar eigen jongerenculturen, legendarische hangplekken, briljante gebeurtenissen, events en bijzondere organisaties en personen. Van groot naar klein, allemaal zijn ze even belangrijk. Ze maken en maakten Eindhoven tot wat het nu is. ‘De Smalle Haven Award’ is er voor hen.” lezen we op de Cultureel Geweld. Daar kunnen we ons helemaal in vinden.

Wie de prijs wint? Dat bepaal jij! Je kunt hier stemmen. 

Zonder het te weten heeft Cultureel Geweld ook ons, Eindhoven Rockcity, genomineerd voor de ‘Smalle Haven Award’. Dat vinden we heel erg tof. Vooral omdat wij een volledig vrijwillig platform zijn, wat zonder enige vorm van subsidies met zo’n 20 fijne vrijwilligers aan mooie content werken!

Wil je deze vrijwilligers een keer belonen voor al die mooie stukjes die ze maken? Geef ons dan een stem. Je moet uit het lijstje Eindhoven Rockcity (DE WEBSITE) kiezen (let op dat je ‘DE WEBSITE’ kiest, er is ook een keuze ‘Eindhoven Rockcity Scene’ namelijk).