Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 juni 2024

Scroll to top

Top

Tijdschema Helldorado bekendgemaakt, laatste tickets in verkoop

Tijdschema Helldorado bekendgemaakt, laatste tickets in verkoop
Redactie

Zaterdag 19 november 2022 is het Klokgebouw plaats van handeling voor de internationale rock’n’-roll hoogmis Helldorado. Helldorado is terug van weggeweest en viert dat onder meer met shows van Eindhoven Rockcity helden Peter Pan Speedrock en de almighty The Hellacopters. One day of mayhem!

We kunnen nu ook de timetable aan je presenteren. Ons advies: zorg dat je er op tijd bent, want je wilt sensaties zoals Cobra the Impaler en Fire Horse niet missen. Nog een tip: heb je nog geen kaartje, wacht dan niet meer al te lang, want het bordje uitverkocht zal hoogstwaarschijnlijk op de deur hangen 19 november! Facebook event hier. Tickets hier.