Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Win kaarten hardcore package met One Step Closer in Dynamo

Win kaarten hardcore package met One Step Closer in Dynamo
Redactie

In de vijf jaren sinds het oprichten van One Step Closer, heeft de band zich neergezet als steunpilaar binnen het moderne hardcore genre. Op Jera on Air wist de band deze zomer meer dan te overtuigen en nu komen ze terug naar onze regio voor een headline show in Dynamo. Op zondag 13 november.

One Step Closer heeft hun EP “From Me To You” uit 2019 ging de band tegen de trends in met hun melodische geluid. Ondertussen heeft de band getoured met bands als Have Heart, Knuckle Puck en Turnstile. Vorig jaar kwam de debuutplaat “This Place You Know” uit, waarbij de focus ligt op isolatie, depressie en rouw. Als support neemt de band bovendien Magnitude en Swell mee op sleeptouw.

Kaartjes winnen voor ?

In samenwerking met Dynamo mogen we 2 setjes van 2 kaarten voor deze hardcore show weggeven. Hoe winnen? Ga naar ons Facebook bericht en tag de persoon die jij graag zou willen meenemen in de reacties onder het bericht. En deel het bericht op he eigen Facebook timeline. Dan loot je automatisch mee. Zo simpel is het (Je mag natuurlijk altijd het bericht ook delen, liken etc.). We maken de winnaars eind deze week bekend.

Facebook event hier | Tickets kopen hier


https://www.youtube.com/watch?v=VTYK58SzWYk&feature=emb_title