Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 mei 2024

Scroll to top

Top

Eerste namen Paaspop 2023 bekend, laatste kaarten in verkoop

Eerste namen Paaspop 2023 bekend, laatste kaarten in verkoop
Redactie

Dit jaar voelde Paaspop als de gedroomde terugkeer van het festivalseisoen. Nu begint begint de voorpret voor 2023 met de eerste acts die zojuist bekend zijn gemaakt. Ook gaan de laatste kaarten in de voorverkoop vanaf aanstaande zaterdag. Let daarmee even goed op, want inmiddels is 75% van de kaarten al verkocht.

In de eerste aankondiging vinden we onder meer Triggerfinger, Frank Carter and the Rattlesnakes, PENDEJO!, De Staat, Direct, Goldband, Aenima (Tool tribute), The Picturebooks, Meteora (Linkin Park Tribute), Danny Vera, Armin van Buren en nog veel meer. De lijst zal zich uiteindelijk uitbreiden tot meer dan 200 acts.

Website hier | Tickets hier | Facebook event hier