Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Megadeth, Trivium en nog 13 nieuwe namen voor Dynamo Metalfest

Megadeth, Trivium en nog 13 nieuwe namen voor Dynamo Metalfest
Redactie

Eerder werd met de aankondiging van de oorspronkelijke bezetting van Biohazard al een tipje van de sluier opgelicht van de Dynamo Metalfest line-up. Nu komt de organisatie met maar liefst 15 nieuwe bevestigde acts en dat zijn zeker niet de minste. Zo is het legendarische Megadeth één van de headliners van het festival!

Verder zijn Trivium, Killswitch Engage, Sepultura, Obituary, Shadow Of Intent, Gatecreeper, Unto Others, Brand Of Sacrifice, Drain, Frozen Soul, Cobra The Impaler, Extinction AD, Enemy Inside en Changing Tides allemaal bevestigd.

Dit is natuurlijk al een heel vet lijstje, maar het mooie is dat daar binnenkort nog een paar nieuwe namen bij komen, waaronder nog de andere headliner. Zaterdag 19 + zondag 20 augustus 2023 zal  Eindhoven op de grondvesten schudden.

Weekend tickets: Weekend tickets zijn vanaf nu in de voorverkoop. Tot 1 januari kost een ticket slechts 79 euro, vanaf 1 januari zijn de tickets 89 euro, dus doe er je voordeel mee.