Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Win tickets voor Into The Void @ Effenaar

Win tickets voor Into The Void @ Effenaar
Redactie

Onder de noemer Club Void startte dit jaar een serie wekelijkse concerten in de kleine zaal van de Effenaar waarin stoner, sludge en doom centraal staan. In januari is het tijd om de moeder van deze avonden in Eindhoven te laten landen.

Op 28 januari vindt het Into The Void festival plaats in beide zalen van de Effenaar. De line-up liegt er niet om, met gerenommeerde namen zoals Orange GoblinWitchcraftThe Vintage Caravan, Stake en Kamchatka.

De geestelijk vader achter Into the Void, wat eerder ook in Leeuwarden plaats heeft gevonden, kan in ieder geval niet wachten. Paul van Berlo (foto header) van Loud Noise Productions kijkt uit naar deze dag: “….Into the Void is eigenlijk mijn favoriete festival. De sfeer is altijd geweldig, en de bands verbazen je steeds weer. Ik vind het heel fijn dat we naast de editie in Leeuwarden die nu ook in Eindhoven gaan doen….”

Win gratis Into the Void tickets!

De kaartverkoop loopt lekker, dus wacht niet te lang met een kaartje kopen. Of win bij ons je gratis tickets. We geven namelijk in samenwerking met Into the Void twee setje van 2 kaarten weg! Mee doen is heel simpel. Ga naar dit Facebook bericht en tag diegene die je mee wilt nemen in de comments en like het bericht even. Dan doe je automatisch mee. Winnaars op 10 december. GO!