Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 mei 2024

Scroll to top

Top

Prognosis Festival met nieuwe bevestigingen voor de Effenaar

Leprous
Redactie

Prognosis zette dit jaar in april een heerlijke editie neer en in 2023 zijn ze terug met onder meer Riverside, Soen en Voivod. Dit keer zelfs niet alleen in Eindhoven (Effenaar), maar ook met een editie in Londen (Indigo at the O2, UK). Wij focussen ons even op zaterdag 15 en zondag 16 april 2023 in de Effenaar met onderstaande nieuwe aankondigingen.

Einar Solberg (foto header) zanger en frontman van Leprous komt in 2023 met een solo plaat en brengt daarmee ook een bezoekje aan Prognosis. Verder kunnen we melden dan Radiant post-metal proggers Astronoid, instrumentalism PG. Lost, new prog heaviness Fixation, het technische Obsidious prog heaviness Hippotraktor, melodic prog Pioneers Disillusion, Vitam Aeternam en het opkomende ENMA naar Eindhoven komen.

Kaarten zijn te koop via de Prognosis website.