Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 mei 2024

Scroll to top

Top

Paaspop boekt Limp Bizkit als headliner voor vrijdag

Paaspop boekt Limp Bizkit als headliner voor vrijdag
Redactie

Vorige maand kondigde Paaspop de eerste 90 namen aan voor de editie van 2023 – die van vrijdag 7 april tot en met zondag 9 april op festivalterrein De Molenheide in Schijndel wordt gehouden – waaronder Triggerfinger, Frank Carter and the Rattlesnakes, PENDEJO!, De Staat, Direct, Goldband, The Picturebooks, Danny Vera dEUS, DI-Rect, George Ezra en Son Mieux.

Vandaag doet de organisatie daar nog een flinke schep (formaat bulldozer) bovenop want ook het Amerikaanse rock-metal hitkanon Limp Bizkit is bevestigd. Jazeker: L-I-M-P fucking B-I-Z-K-I-T! Nee geen tribute band maar the real deal: frontman Fred Durst, de excentrieke meestergitarist Wes Borland, bassist Sam Rivers, drummer John Otto en DJ Lethal (tevens lid van House of Pain, bekend van de wereldhit ‘Jump Around’) komen volgend jaar naar Schijndel voor hot dogs, flavored water, nookie, chocolate starfish en natuurlijk om stuff te breaken als ultieme headliner op vrijdag in main stage Apollo.

Paaspop is inmiddels zo goed als uitverkocht, maar meer namen worden spoedig aan de programmering toegevoegd.

Foto header: Limp Bizkit @ Rock im Park, taken by Reno van der Looij