Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 mei 2024

Scroll to top

Top

Jera on Air dropt weer hele lijst aan nieuwe acts met oa. Flogging Molly en Enter Shikari

Jera on Air dropt weer hele lijst aan nieuwe acts met oa. Flogging Molly en Enter Shikari
Reno van der Looij

Jera On Air 2023 staat voor 22, 23 en 24 juni op het programma. Er is reden genoeg om nu al reikhalzend uit te kijken naar de 29e editie van het alternatieve festival in Ysselsteyn. Parkway DriveRancidMeshuggah en Papa Roach zijn slechts een paar van de eerder bekendgemaakte bevestigingen.

Daar komt nu het volgende rijtje aan bands bij: Flogging Molly, Gogol Bordello, Enter Shikari, Chelsea Grin, Candy, LionHeart, End, Dreamshade, Ghøstkid, Touche Amore, Defeater, Ways Away, March, Paledusk, Trash Boat, Sleep Token, The Bennies en Unity TX. Op de website van Jera kun je inmiddels ook de dagindeling terugvinden.

We wisten al een tijdje dat ook Hatebreed, Sick of it All, The Amity Affliction, Fever 333, Motionless in White, Lorna Shore, Malevolence, Landmvrks, The Ghost Inside, H2O, Rise of the Northstar, Stray From the Path, The Menzingers, Any Given Day, Papa Roach, Code Orange, Billy Talent en Polaris van de partij zijn. Geluksvogels hebben vorige week hun early bird tickets al weten te scoren. De reguliere kaartverkoop inmiddels van start.

Jera on Air 2022 nog eens herbeleven? Lees onze review hier.

De vaste bezoeker is het inmiddels gewend, maar ook in 2023 kan er weer drie dagen lang worden genoten van het allerbeste op het gebied van alternatieve muziek tijdens Jera On Air. Al op donderdag 22 juni gaan de toegangspoorten naar het festival én de camping wagenwijd open, waarna duizenden liefhebbers zich mogen verheugen op hun favoriete punk-, hardcore- en metalcorebands. In laatstgenoemd genre is Parkway Drive al jaren één van de allerbeste. Niet op de laatste plaats vanwege hun energieke liveshows, waarbij vuurwerk is gegarandeerd. Zowel letterlijk als figuurlijk.

(Foto header door Elke Teurlinckx @ Jera on Air. Accred. voor Eindhoven Rockcity.)