Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 juni 2024

Scroll to top

Top

Zeal & Ardor laatste headliner voor Prognosis 2023

Zeal & Ardor laatste headliner voor Prognosis 2023
Reno van der Looij

Prognosis zette dit jaar in april een heerlijke editie neer en in 2023 zijn ze terug. We wisten al een tijdje dat Riverside de headliner spot voor de zondag gaat invullen. Nu is ook de headliner voor zaterdag bekend: Zeal & Ardor komt met de onconventionele combi tussen (black) metal en blues naar de Effenaar.

Naast deze headliners zijn staan ook Soen (2x) en Voivod hoog op het affiche voor zaterdag 15 en zondag 16 april 2023. Ook reeds eerder aangekondigd: Einar Solberg (zanger en frontman van Leprous), post-metal proggers Astronoid, instrumentalism PG. Lost, new prog heaviness Fixation, het technische Obsidious prog heaviness Hippotraktor, melodic prog Pioneers Disillusion, Vitam Aeternam en het opkomende ENMA.

Kaarten zijn te koop via de Prognosis website. Facebook event vind je hier.