Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 mei 2024

Scroll to top

Top

Eindhoven Metal Meeting zet 13 bands op de poster

Eindhoven Metal Meeting zet 13 bands op de poster
Redactie

De afgelopen editie van Eindhoven Metal Meeting staat nog vers in ons geheugen. De organisatie heeft de bik alweer op december 2023 en zet 13 verse acts op het affiche, waaronder Sodom en Necrophobic. Vrijdag 8 december en zaterdag 9 december kunnen in de agenda. Plaats van handeling uiteraard weer de Effenaar.

Daarnaast zijn ook Urgehal, Thy Light, Sulphur Aeon, Caronte, Cyclone, Moribund Oblivion, Graceless, Profanitym, Haliphron, Theotoxin en Serpents Oath bekendgemaakt. Shining, Vomitory, Cult Of Fire, Holy Moses, In Aphelion, LVCIFYRE en Whiskey Ritual stonden al eerder op de poster.

Facebook event hier | Tickets hier.