Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 20 juni 2024

Scroll to top

Top

Nirwana Tuinfeest maakt programma compleet met oa. Frank Carter en Peter Pan Speedrock

Nirwana Tuinfeest
Redactie

Nirwana Tuinfeest heeft zojuist het programma voor 2023 compleet gemaakt. Zo zijn onder meer Frank Carter & the Rattlesnakes, The Haunted Youth en Peter Pan Speedrock aan het affiche toegevoegd. Eerder werden onder andere al Wolfmother, White Lies en Zebrahead al bekendgemaakt.

Nirwana vindt in 2023 plaats op 18, 19 en 20 augustus in Lierop.

Scoor vanaf nu je ticket via deze link.  Hieronder het complete rijtje aan namen voor Nirwana 2023:

FRANK CARTER & THE RATTLESNAKES // PETER PAN SPEEDROCK KRAANTJE PAPPIE // RONDÉ // KOVACS // THE HAUNTED YOUTH // PRINS S. EN DE GEIT//THE DREADNOUGHTS // WODAN BOYS // ABBA FEVER (ABBA) // THE TREE GEES (BEE GEES) // IN YOUR HONOR (FOO FIGHTERS) //CALLAHAN CLEARWATER REVIVAL (CCR) THE SCIENTIST (COLDPLAY) // BAD MEDICINE (BON JOVI) // WOLFMOTHER – WHITE LIES  -ZEBRAHEAD – THIJS BOONTJES DANS- EN SHOWORKEST – LES TRUTTES – THE VICES – RAMKOT – EUT – ORANGE SKYLINE – PACESHIFTERS – 3 EYED KIDS SEA ON FIRE – SCUMMY MEN (ARCTIC MONKEYS tribute) – THE WANDERERS (ELVIS tribute).