Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 mei 2024

Scroll to top

Top

Eternal Eclipse met Ibex Angel Order, Coldborn en Witchfukker in Stroomhuisje

Eternal Eclipse met Ibex Angel Order, Coldborn en Witchfukker in Stroomhuisje
Paul Verhagen

Eternal Eclipse is ontstaan om de vlam van underground metal in Eindhoven weer aan te wakkeren. In samenwerking met Effenaar wordt een terugkerend evenement in de geest van true underground metal georganiseerd. Deze eerste editie: Ibex Angel Order, Coldborn en Witchfukker.

Onze fotograaf Paul Verhagen was aanwezig in het Stroomhuisje afgelopen vrijdagavond om het geheel vakkundig op de gevoelige plaat vast te leggen. En wat hem betreft gaan we deze avonden vaker tegenmoet.

Paul: “Het was een prachtige opkomst eigenlijk. Tenminste 100 kaartjes verkocht hoorde ik van William Kampen. William zit achter het ‘organiserend comité’ Eternal Eclipse die in samenwerking met de Effenaar de ruimte pakt om het vuurtje in underground (black) metalscene in Eindhoven op te stoken.

Hopelijk kunnen we meer van dergelijke avonden verwachten. Waarbij Stroomhuisje knap dienst doet als geschikte locatie. Alleen die disco-bol mag op zich wel verdwijnen uit het decor hoor ik van diverse bezoekers. Op het menu staat hoofdgerecht Ibex Angel Order (rituele occulte blackmetal), Coldborn (atmosferische blackmetal) en appetizer Witchfukker (extra punten voor de naam!) die van leer trekt met heerlijk primitieve black/thrash.”

 

Fotoverslag Coldborn

Ibex Angel Order

 

Witchfukker

Crowd