Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juli 2024

Scroll to top

Top

Win tickets voor Hell on Earth/Grindhoven!

Win tickets voor Hell on Earth/Grindhoven!
Guido Segers

Het is feest in Dynamo in de maand april met twee lekker volle shows, te weten Grindhoven op 1 april (not a joke) en Hell on Earth op 5 april. Wat dat allemaal extra mooi maakt, is dat jij erbij kan zijn want wij mogen 2×2 tickets weggeven!

Grindhoven viert dit jaar de tiende verjaardag en dit is reden voor een uitbundig feestje met onder andere Gutalax, Birdflesh, Undergang, Brutal Sphincter en Lawnmower Death. De organisatie is in handen van Rompeprop, Doomstar Bookings en Dynamo, dus dan weet je het wel.

Hell on Earth brengt een aantal van de vetste namen uit de hardere metalstijlen naar Dynamo. We zien namelijk Unearth, Misery Index, Year of the Knife, Leach en Turbid North op het podium. Neem je karatecavia-skills mee dus!

Win gratis Grindhoven of Hell on Earth tickets!

De kaartverkoop loopt lekker, dus wacht niet te lang met een kaartje kopen. Of win bij ons je gratis tickets. We geven namelijk in samenwerking met Dynamo twee setje van 2 kaarten weg voor ALLEBEI deze feestjes! Meedoen is heel simpel. Ga naar dit Facebook bericht en tag diegene die je mee wilt nemen EN naar welke show in de comments en like het bericht even. Dan doe je automatisch mee. Winnaars op 26 maart. GO!