Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Dynamo en Eindhoven Rockcity presenteren: Royal Rawk

Dynamo en Eindhoven Rockcity presenteren: Royal Rawk
Reno van der Looij

Koningsnacht is aanstaande. En daar hoort natuurlijk een partij Eindhoven Rockcity geluid bij. Dynamo en Eindhoven Rockcity presenteren een nieuwe editie van: Royal Rawk! Op de avond van 26 april dienen de Dynamo Loading Dock en zaal in de basement als podia voor een mooie line-up aan bands. Facebook event vind je hier.

Het affiche voor dit feestje is inmiddels grotendeels bekend. Zo staan The Spades, 69 Charger, Sisters of Suffocation, Woke, Death Sells en Arthleftis op het programma. Hier worden binnenkort nog een paar namen aan toegevoegd. Uw eigen Eindhoven Rockcity crew is aanwezig om tussendoor de muzikale omlijsting te verzorgen. Dus zoek die DJ’s even op voor de nodige verzoekjes deze avond. Entree geheel GRATIS. Dat is toch het ultieme excuus om biertjes te komen drinken!

Over het Royal Rawk programma

The Spades: Deze band heeft in Eindhoven bijna geen introductie meer nodig, opgericht in 1999, speelt ruige rockmuziek wat ze zelf omschrijven als seventies New York style punk. Oftewel, zware vocals, pakkende riffs en hard raggen… Hebben ze meer uitleg nodig?

69 Charger: Eindhovense punkrock band 69 Charger is na een pauze van 15 jaar  weer terug op het podium. De band is geïnspireerd door classics als The Sonics, The Saints, New Bomb Turks en The Replacements, een mix die zorgt voor een explosieve old school sound.

Sisters of Suffocation: Death Metal met fijn blackened gerif, schreef onze collega Guido in januari nog over de nieuwe plaat! Sisters Of Suffocation wil graag hun liefde voor deze “heavy” muziek delen en zal dat de 26e bij Dynamo ook zeker doen.

Woke: New kid on the block. Een combinatie van Noisy Garage, Trippy Rock en Klassieke Punk met in de hoofdrol orgelpartijen die het geheel een eigenzinnige psychedelische draai geeft.

Arthleftis is geboren in de basement van Dynamo. Heavy emo riffs, psychedelica en een snufje electronica met een load aan metal riffs. Sick.

Death Sells: Lekker gruizig gitaargeweld van deze new noise rock kids on the eindhoven block.

Eindhoven Rockcity DJ team: tussendoor moeten er natuurlijk ook ruige tunes klinken. Dus het Eindhoven Rockcity DJ team gaat zorgen voor plaatjes. Uiteraard mag je verzoekjes komen droppen of een babbeltje komen maken.