Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april 2024

Scroll to top

Top

Club Void met Black Moon Circle, Dunddw en Black Market Karma

Club Void met Black Moon Circle, Dunddw en Black Market Karma
Paul Verhagen

De Effenaar en Loud Noise gaan onverdroten door met het programmeren van interessante stoner- en psychbands onder de vlag Club Void, het kleine zusje van het cult festival Into The Void. De kleine zaal is helaas vanavond niet zo heel goed gevuld, maar onze fotograaf Paul Verhagen was ter plaatse voor wat mooie platen te schieten.

Zonde van de opkomst, aangezien er wel echt hele prima psychedelische spacerock jam bands op het podium stonden. Daar lag het echt niet aan. Met ook dikke namen on stage, want huidig Motorpsycho drummer, Tomas Järmyrvan zit bij Black Moon Circle op de kruk. en the one and only Dr. Space (Øresund Space Collective) speelt ook mee bij dezelfde band. Laatstgenoemde deed trouwens ook nog even een paar nummertjes mee bij Dunddw. Meer over Club Void vind je hier.

Black Market Karma

Dunddw