Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juni 2024

Scroll to top

Top

Ankerfest 2023 met Stuurbaard Bakkebaard en de terugkeer van Wolfskop

Ankerfest 2023 met Stuurbaard Bakkebaard en de terugkeer van Wolfskop
Redactie

Vorig jaar vierden de heren van repetitie-walhalla Anker Studio uit Eindhoven hun tienjarig jubileum met het drukbezochte en zeer geslaagde Ankerfest. Wil je nog eens teruglezen wat je gemist hebt: lees dan hier ons verslag. Nog geen dag erna werd al unaniem besloten dat er meteen maar een nieuwe datum geprikt moest worden. Wederom is Sectie C de locatie en 2 september de datum.

In totaal gaan 8 bands los op het binnen- en buitenpodium en de eerste namen zijn inmiddels bekend. Zo maakt Wolfskop onverwachts voor een eenmalige show z’n comeback en zal Stuurbaard Bakkebaard sinds lange tijd de boel weer eens op z’n kop zetten. Verder noteren we het graag geziene Charlie & The Lesbians en Devilöck (Misfits tribute). Het programma wordt later nog verder aangevuld.

Early bird-tickets kosten slechts twee tientjes en zijn verkrijgbaar via deze link. Kaartverkoop start op vrijdag 31 maart om 09:00 uur.

(Foto header: Wolfskop live @ Speedfest 2014, Foto door Elke Teurlinckx voor Eindhoven Rockcity)