Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 februari 2024

Scroll to top

Top

Eindhoven Rockcity merchandise is terug met shirts en meer

Eindhoven Rockcity merchandise is terug met shirts en meer
Redactie

We kregen regelmatig de vraag of er nog Eindhoven Rockcity shirts te koop waren. We hebben heel lang nee moeten verkopen. Tot nu! De classic en een compleet nieuw design shirt zijn per direct beschikbaar. Tevens hebben we ook stickers, pins en patches aan de collectie toegevoegd.

Velvet Music Eindhoven is de officiële partner van Eindhoven Rockcity voor de verkoop van onze merchandise. Via onderstaande links wordt je naar de site van Velvet Music Eindhoven doorgestuurd. Gratis afhalen in de shop of lekker makkelijk naar je thuis laten versturen. De voorraad is beperkt en in principe eenmalig. So don’t sleep on it. It’s a one time offer!

SHOP HIER

Eindhoven Rockcity mechandise is terug! Met dit t-shirt met comfortabele pasvorm én het nieuwe Eindhoven Rockcity Oldschool-Design steel je de show in Eindhoven én ver daar buiten!

Het t-shirt is zwart met gele opdruk aan de voor- en achterzijde en is een compleet nieuw ontworpen t-shirt met het Eindhoven Rockcity ‘old school design’.

Het t-shirt is een Gildan Softstyle Midweight shirt van 100% katoen. Gemaakt van zacht ring gesponnen katoen en een katoenmix. Softstyle Midweight is een stof met een hoge steekdichtheid. Deze zachte stof voelt zeer aangenaam aan op de huid. Zonder stiksel en minder breed hebben deze shirts een aangename, slanke pasvorm met zijnaden en een kraag met ribboord. Veel comfort en gemaakt om lang mee te gaan, dus.

 

 

SHOP HIER

 

Met dit t-shirt met comfortabele pasvorm én het Classic Eindhoven Rockcity Logo steel je de show in Eindhoven én ver daar buiten!

Het t-shirt is zwart met gele opdruk aan de voorzijde en is een compleet nieuw ontworpen t-shirt met het klassieke Eindhoven Rockcity logo.

Het t-shirt is een Gildan Softstyle Midweight shirt van 100% katoen. Gemaakt van zacht ring gesponnen katoen en een katoenmix. Softstyle Midweight is een stof met een hoge steekdichtheid. Deze zachte stof voelt zeer aangenaam aan op de huid. Zonder stiksel en minder breed hebben deze shirts een aangename, slanke pasvorm met zijnaden en een kraag met ribboord. Veel comfort en gemaakt om lang mee te gaan, dus.

 

SHOP HIER

 

Het Eindhoven Rockcity logo draag je voortaan op je blouse, overhemd, houthakkershemd of baseball-jack! Met dit coole speldje, of in goed Eindhovens “Metal Pin”, laat jij overal zien dat Jij Eindhoven Rockcity een warm hart toedraagt!

Het speldje is een 2D Iron Die Struck Pin van 40x22mm.

 

SHOP HIER