Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 mei 2024

Scroll to top

Top

Fotoverslag: Ramkot en Oproer in uitverkocht Stroomhuis

Fotoverslag: Ramkot en Oproer in uitverkocht Stroomhuis
Gerrit Smalbrugge

Ramkot is een zwaar, krachtig en toch verfrissend Gents trio dat meeslepende en herkenbare muziek maakt die alleen maar te omschrijven is als ‘ramrock’. Het zou zomaar eens de laatste kans kunnen zijn dat een dergelijke intieme setting nog mogelijk is, want de populariteit van deze mannen zit aardig in de lift.

Dat is ook de diverse festivals niet onopgemerkt gebleven, want je kunt de deze zomer op diverse plekken live meepakken. Deze avond dus nog “gewoon” in het Stroomhuisje. Onze fotograaf Gerrit Smalbrugge was erbij om Ramkot en support Oproer vast te leggen.

Oproer

 

Ramkot