Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 23 juni 2024

Scroll to top

Top

Come As You Are festival in Effenaar dropt 5 nieuwe namen

Come As You Are festival in Effenaar dropt 5 nieuwe namen
Redactie

Afgelopen november hebben we ons prima vermaakt op de vijfde editie van Come As You Are in de Effenaar. Het doet ons dan ook deugd dat het festival terugkeert voor een nieuwe editie. Nadat eerder headliner Therapy? al werd bekendgemaakt, heeft de organisatie vandaag verse namen op de poster hieraan toegevoegd.

De 5 nieuwe acts voor het ‘nineties’ festival Come As You Are 2023 op zaterdag 7 oktober zijn Black Box Revelation, Claw Boys Claw, Them Two – The GOTCHA! Crew, Hideous en Swim School. De overige 5 bands worden later bekendgemaakt. Meer info en tickets vind je hier.

[Foto header: Claw Boys Claw live @ Effenaar 2018 door Lotte Grips voor Eindhoven Rockcity]