Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 mei 2024

Scroll to top

Top

Overkill, Bodyfarm, Cryptosis en meer voor Eindhoven Metal Meeting affiche

Overkill, Bodyfarm, Cryptosis en meer voor Eindhoven Metal Meeting affiche
Redactie

In de afgelopen periode heeft Eindhoven Metal Meeting via de social media kanalen regelmatig een nieuwe band toegevoegd aan de line-up. Inmiddels kunnen we sinds de vorige aankondigingen 11 nieuwe acts aan het affiche toevoegen. Hiermee begint de poster voor het event op 8 en 9 december in de Effenaar goed gevuld te raken.

De nieuwe namen van de afgelopen 2 weken: Overkill, Bodyfarm, Mentor, Koldbrann, Helleruin, Cryptosis, Massive Assault, Wrang, Mean Man (Chris Holmes), Ellende, en Darvaza.

Eerder zijn reeds Sodom, Necrophobic, Urgehal, Thy Light, Sulphur Aeon, Caronte, Cyclone, Moribund Oblivion, Graceless, Profanitym, Haliphron, Theotoxin en Serpents Oath, Shining, Vomitory, Cult Of Fire, Holy Moses, In Aphelion, LVCIFYRE en Whiskey Ritual bekendgemaakt.

Facebook event hier | Tickets hier.