Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juli 2024

Scroll to top

Top

Revolution Calling Festival zet 8 nieuwe namen op de poster

Revolution Calling Festival zet 8 nieuwe namen op de poster
Redactie

Goed nieuws van het punk en hardcore front met de tweede line-up aankondigingen voor Revolution Calling 2023. De 3e editie van het  indoor festival staat gepland op 25 november 2023 in het Klokgebouw. Early bird ticket verkoop gaat a.s. zaterdag 1 april om 11.00uur van start.

Nieuw op de poster: Slapshot, The Chisel, Death Before Dishonor, Grade 2, Risk It, Enemy Ground, Azijnpisser en No Way. Deze namen voegen zicht bij Cock Sparrer, Side by Side, 7 Seconds, Kill Your Idols, Death Threat, No Turning Back, Wisdom in Chains, Bishops Green en Gel die al eerder bekend werden gemaakt. Hier komen uiteraard nog heel wat meer bands bij.

Tickets vind je hier. Eindhoven Rockcity verslag 2022 hier.