Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 mei 2024

Scroll to top

Top

Ook in 2023 Reggae Sundance in Eindhoven

Ook in 2023 Reggae Sundance in Eindhoven
Guido Segers

Ook deze zomer is Reggae Sundance weer aan. Vorig jaar waren we erbij op één van de heetste dagen, en dan mag het een tandje rustiger. Of ja, rustiger, er mag gedanst worden tijdens het festival met focus op klanken van Jamaica. Dit jaar weer op 12 augustus aan de Karpendonkse Plas. De eerste namen zijn al aangekondigd.

Reggae Sundance is het oudste openluchtfestival voor reggae in Nederland. Met een aantal jaren pauze, keerde het event vorig jaar triomfantelijk terug op een toplocatie net buiten het centrum. De sfeer is er ontzettend relaxed en gemoedelijk. De mooie verhalen over de crew die gedeeld worden door de organisatie spreken boekdelen eigenlijk. Wij vonden het vorig jaar ook erg vet!

De eerste namen zijn inmiddels aangekondigd! YakstaGentlemanLila Iké en Capleton maken hun opwachting. Voeg daar grote namen als Inner Circle en de legendarische Burning Spear aan toe en je hebt al een line-up om van te smullen. 

De ticketverkoop voor de 18de editie van Reggae Sundance is gestart. De Early Bird en Chill Bird tickets zijn gevlogen, maar reguliere (€ 45.00) en VIP tickets (€ 90,00) koop je hier

Karpendonkse Plas – 12 augustus 2023 dus!