Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

Tweede editie Welcome to Hell maakt eerste namen bekend

Tweede editie Welcome to Hell maakt eerste namen bekend
Redactie

Op zaterdag 13 april 2024 wordt de Effenaar weer omgedoopt in een old-school metal vagevuur! De tweede editie van Welcome to Hell staat na op de agenda. Tijdens de eerste editie afgelopen maart hebben wij ons uitstekend vermaakt in ieder geval. Begin maar alvast met het losmaken van je nekspieren en gooi je vuist de lucht in voor de eerste namen, want die zijn zojuist door de organisatie bekendgemaakt.

Midnight verovert sinds 2002 de punk en metal scene met hun eigen merk van smerigheid. Midnight is één van de leidende figuren in de aanzwellende stroom van zwartgeblakerde speed metal bands van het afgelopen decennium. De band uit Cleveland heeft een reputatie opgebouwd als een volmaakte live-act: een op hol geslagen ritmesectie en riffs die op het kruispunt van heavy metal, punk en first-wave black metal liggen.

De thrash metal van Gama Bomb is gevormd door een streng dieet van horrorfilms, stripboeken en videogames. De band brak in 2005 door met hun EP ‘Survival Of The Fastest’ en heeft met de laatste full length ‘Sea Savage’ wederom een dijk van een plaat afgeleverd. Op ‘Sea Savage’ horen we naast de thrash metal die we van de heren gewend zijn, ook een sterke knipoog naar klassieke helden als: Iron Maiden, Judas Priest en Accept. De Noord-Ierse razernij genaamd Gama Bomb is helemaal klaar om zijn thrash bommen op Eindhoven te lozen!

Kryptos uit India haalt de magie van de jaren ’80 terug. Het ultieme geluid van ‘denim and leather coming together’! Met vijf veelgeprezen albums onder hun riem zijn ze klaar om Welcome To Hell te veroveren.

Bladecrusher brengt die rauwe energie waar je niet omheen kunt. Maak je klaar voor op snelle thrash metal, afgewisseld met catchy riffs en epische gitaarsolo’s.

We zagen de jonge honden van Headless Hunter live en wisten direct dat ze een plek moesten hebben op Welcome To Hell. De veelbelovende Brabantse thrashers zijn compromisloos, energiek en staan altijd garant voor een wilde moshpit.