Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 juli 2024

Scroll to top

Top

The Spades, Tigre Blanco, Dikke Dennis en meer namen voor Kempenerpop

The Spades, Tigre Blanco, Dikke Dennis en meer namen voor Kempenerpop
Redactie

Paar weekjes geleden wisten we te melden dat Kempenerpop terugkomt. Heel fijn nieuws dat dit sympathieke festival terugkeert op de festival-agenda. Nu zijn ook de eerste bands voor 22 en 23 september 2023 bekend.

Onder meer Prins S en de Geit, Dikke Dennis en de Rockers, The Spades, Tigre Blanco en Skroetbalg staan op de poster.

Mis het niet en bereid je voor op een weekend vol geweldige artiesten, energieke vibes en onvergetelijke herinneringen. De laatste editie van het festival vond in 2019 plaats. Lees hier onze voorgaande artikelen over Kempenerpop.